Catatan kerandoman dari Mahdan Ahmad Fauzi Al-Hasan. Penikmat proses di waktu kini dan tanpa sengaja melupakan hasil di kemudian hari.
A Vicious Kind.

Listening to Heaven and Hell by Black Sabbath

Album pertama naiknya panji Dio dalam Black Sabbath, mungkin tambahan CV buat posisi Dio sebagai raja dari musik metal yg sampai sekarang belum ada yg menggantikan posisinya walaupun beliau sudah meninggal. Di lagu inipun banyak pujaan-pujaan terkait Dio dan singgasana nyamannya, tapi entah kenapa selama dengerin lagu ini yg ada cuma terkagum-kagum sama permainan bassnya kakek Geezer Butler, bahkan Riff nya Tony Iommy masih kehitung ringan di lagu ini. Ya pendapat pribadi sih, black sabbath itu lebih enak kalo sama Kakek Ozzy Osbourne, suara Dio itu lebih cocok sama gitar catchy yg ga terlalu berat kaya waktu di Rainbow bareng sama Ritchie Blackmore. Suara Dio kurang gelap dan mencekam untuk band yg menciptakan aliran Heavy Metal ini. Just saying… – Preview it on Path.

"Two decades on and Cobain remains the archetypal tortured icon; beaten only by Bob Marley, Che Guevara and Jesus Christ as the most marketable dead guy in the world."
Tuesday, April 15, 2014

Listening to When You Were Young by The Killers

Lagu untuk menutup hari, puas banget semalaman, diawali sama TBS, yg entah gimana bisa berujung ke CCR, terus ke Whitesnake, nemu band geje baru Steel Panther, dan entah kenapa di akhirnya jadi pingin nonton video mas-mas berkumis ala Mexico di lagu ini. – Preview it on Path.

richardjoliverfinearts:

A detail of my painting ‘sirens’ from last year.

richardjoliverfinearts:

A detail of my painting ‘sirens’ from last year.

Listening to I Am the Highway by Audioslave

Tetiba pengen dengerin album ini dan semua persepsi berubah, album ini ternyata lebih enak di dengerin, lebih santai dan tentram, dibanding 2 album lain. Dulu kalo ngelihat Audioslave itu asal bisa denger suara efek gitarnya Tom Morello, udah ngerasa cukup, tapi setelah dipikir-pikir, suara Chris Cornell itu lebih enak dan kerasa di lagu mendayu-dayu kaya yg banyak ada di album ini, khususnya di lagu ini, Tom Morello main gitar dengan wajar, walaupun agak aneh, tapi perpaduan musik sama suara Chris Cornell pas banget. Dan sampai sekarang masih menyayangkan kenapa band ini bisa bubar, suara Chris Cornell lebih pas di sini dibanding di Soundgarden, mana RATM juga katanya reunion tapi sampai sekarang ga ada kabarnya. – Preview it on Path.

Wednesday, April 9, 2014

worldofmythology:

Mythology & Pagan Soaps

A close family friend recently opened a shop on Etsy where she’s selling hand made soaps with mythical and pagan themes. Each bar is crafted according to correct astrological correspondences and held in the vision of love and light for the user. If you’re interested, please check it out!

https://www.etsy.com/shop/GaiasCupboard

Hahaha, kalo kaya gini kayanya ga bakal dipakai seumur hidup walaupun beli

Sunday, April 6, 2014

Key chocolate ingredients could help prevent obesity, diabetes

neurosciencestuff:

Improved thinking. Decreased appetite. Lowered blood pressure. The potential health benefits of dark chocolate keep piling up, and scientists are now homing in on what ingredients in chocolate might help prevent obesity, as well as type-2 diabetes. They found that one particular type of…

This! Totally made my day. :-)

Saturday, April 5, 2014
pidi-baiq:

Dan Bandung bagiku bukan cuma masalah Wilayah belaka, lebih jauh dari itu melibatkan Perasaan, yang bersamaku ketika sunyi. Mungkin saja ada tempat yang lainnya, ketika kuberada di sana, akan tetapi Perasaanku sepenuhnya ada di Bandung, yang bersamaku ketika rindu 

pidi-baiq:

Dan Bandung bagiku bukan cuma masalah Wilayah belaka, lebih jauh dari itu melibatkan Perasaan, yang bersamaku ketika sunyi. Mungkin saja ada tempat yang lainnya, ketika kuberada di sana, akan tetapi Perasaanku sepenuhnya ada di Bandung, yang bersamaku ketika rindu 

Wednesday, April 2, 2014
"In War, Victory. In Peace, Vigilance. In Death, Sacrifice."
Grey Wardens
Saturday, February 22, 2014
richardjoliverfinearts:

So excited about my @knowngallery show with @drewmerritt next week, opens March 1st 8-11pm ‘This Too Shall Pass’. Hope to see you there! @art_collective @theseventhletter @tallywood  #oilpainting #igart #painter #fineart #igdaily #instagood #instaart #art #artwork #lowbrow #surrealism #contemporaryart #artistlife #artistoninstagram #exclusive #richardjoliver #artsnapper #amateurmag #artcollective

Always love your painting sir. :)

richardjoliverfinearts:

So excited about my @knowngallery show with @drewmerritt next week, opens March 1st 8-11pm ‘This Too Shall Pass’. Hope to see you there!
@art_collective @theseventhletter @tallywood
#oilpainting #igart #painter #fineart #igdaily #instagood #instaart #art #artwork #lowbrow #surrealism #contemporaryart #artistlife #artistoninstagram #exclusive #richardjoliver #artsnapper #amateurmag #artcollective

Always love your painting sir. :)

Friday, February 21, 2014
wildcat2030:

Humans Appear Programmed to Obey Robots, Studies Suggest - Two 8-foot robots recently began directing traffic in the capital city of the Democratic Republic of Congo, Kinshasa. The automatons are little more than traffic lights dressed up as campy 1960s robots—and yet, drivers obey them more readily than the humans previously directing traffic there. Maybe it’s because the robots are bigger than the average traffic cop. Maybe it’s their fearsome metallic glint. Or maybe it’s because, in addition to their LED signals and stilted hand waving, they have multiple cameras recording ne’er-do-wells. “If a driver says that it is not going to respect the robot because it’s just a machine the robot is going to take that, and there will be a ticket for him,” Isaie Therese, the engineer behind the bots, told CCTV Africa. The Congolese bots provide a fascinating glimpse into human-robot interaction. It’s a rather surprising observation that humans so readily obey robots, even very simple ones, in certain situations. But the observation isn’t merely anecdotal—there’s research on the subject. (Hat tip to Motherboard for pointing out a fascinating study for us robot geeks.) (via Humans Appear Programmed to Obey Robots, Studies Suggest | Singularity Hub)

wildcat2030:

Humans Appear Programmed to Obey Robots, Studies Suggest
-
Two 8-foot robots recently began directing traffic in the capital city of the Democratic Republic of Congo, Kinshasa. The automatons are little more than traffic lights dressed up as campy 1960s robots—and yet, drivers obey them more readily than the humans previously directing traffic there. Maybe it’s because the robots are bigger than the average traffic cop. Maybe it’s their fearsome metallic glint. Or maybe it’s because, in addition to their LED signals and stilted hand waving, they have multiple cameras recording ne’er-do-wells. “If a driver says that it is not going to respect the robot because it’s just a machine the robot is going to take that, and there will be a ticket for him,” Isaie Therese, the engineer behind the bots, told CCTV Africa. The Congolese bots provide a fascinating glimpse into human-robot interaction. It’s a rather surprising observation that humans so readily obey robots, even very simple ones, in certain situations. But the observation isn’t merely anecdotal—there’s research on the subject. (Hat tip to Motherboard for pointing out a fascinating study for us robot geeks.) (via Humans Appear Programmed to Obey Robots, Studies Suggest | Singularity Hub)

wildcat2030:

Sci-Fi Half-Life

Wah, ada lagi bukunya Jules Verne yg belum punya, cari dimana yak. #salahfokus

wildcat2030:

Sci-Fi Half-Life

Wah, ada lagi bukunya Jules Verne yg belum punya, cari dimana yak. #salahfokus

eatsleepdraw:

Here are all the available designs in my new "MADE" collection of t-shirts at Threadless.com in one place.
Omg you guys are gonna look so good in them. Send me pictures.

eatsleepdraw:

Here are all the available designs in my new "MADE" collection of t-shirts at Threadless.com in one place.

Omg you guys are gonna look so good in them. Send me pictures.

 
1 of 17
Next page